неделя, 2 септември 2012 г.

Мързеливи чушки

Тази рецепта ми я сподели моя любим. Стават страхотни чушки бюрек, само дето си спестявате панирането. Сезона и много подходящ да пробвате и тази лятна рецепта. Стига толкова мъдрости, да преминаваме към рецептата.





Около 8 печени червени чушки
500 гр сирене
5 яйца
магданоз
черен пипер
Почистете печените чушки от семките. В купа натрошете хубаво сиренето, прибавете 1 яйце към него магданоз и черен пипер. Хубави объркайте всичко. Напълнете чушките със сместа и ги наредете в тава.

В отделна купа разбийте останалите 4 яйца и ако ви е останала от плънката със сирене, сложете я при разбитите яйца. Залейте чушките със сместа и ги изпечете на 250С.
Когато се зачервят са готови....

Ами това е....бързо, лесно, вкусно :)
Bon Appetit

Няма коментари:

Публикуване на коментар