петък, 18 октомври 2013 г.

Пастет от пилешки дробчета

Вчера пробвах този пастет, нещо ново и по-различно с тези дробчета, оказа се добро попадение и нямаше как да не го споделя с вас.


Необходими продукти:
500 гр. пилешки дробчета
1 гл. кромид
125 гр. масло
50 мл. течна сметана
черен пипер
сок от половин лимон

Начин на приготвяне:
Измийте дробчетата и ги подсушете. Наситнете кромида. В тиган сложете маслото и запържете в него кромида, след това добавете и дробчетата, черния пипер и пържете до готовност. Когато са готови прибавете към тях кипналата сметана. Пасирайте всичко и накрая добавете и сока от лимона.
Става чудесно за мазане на печени филии.
И накрая, ей така само за разкош ще споделя с вас богатството на нашия край....печени кестени.


 Bon Appetit

Няма коментари:

Публикуване на коментар